marți, 12 ianuarie 2016

Bun găsit!

  Dacă eşti pasionat de produsele create manual, aici vei găsi informaţii despre aceste produse şi vei cunoaşte poveştile celor care le creează, artişti renumiţi sau simpli oameni pasionaţi. 

Natura ne oferă mult prea multe resurse, pe care de cele mai multe ori le ignorăm, nu le vedem, sau pur şi simplu nu le înţelegem ...
Respect oamenii care ştiu să înţeleagă natura şi îi fac favorul de a o aduce în atenţia noastră într-o formă sau alta!

Promisiunea pe care mi-am făcut-o atunci când am început acest proiect, a fost să aduc la lumină minunăţiile pe care le-am văzut, din întâmplare, pe tarabe deşelate în târguri, sau pe Facebook în poze nereuşite, sau îngrămădite în sertarul vreunei gospodine, prea ocupate cu alte treburi prin casă, încât să realizeze ce comori au ieşit din mâinile ei. 
Cu atât mai mult cu cât, personal, nu deţin îndemânarea de a crea măcar un fular, înţeleg cât e de greu, cât talent şi muncă e nevoie să poţi crea un obiect, indiferent ce destinaţie are el, poate fi unul practic, care îţi ţine de cald, sau unul de care doar te bucuri de câte ori îţi iese în cale.  

Aşadar, scena e: idid.ro, iar pe artişti îi vom cunoaşte prin creaţiile lor şi din poveştile ce ni le vor împărtăşi aici pe blog.  

Cu bine, 
Alina D. 
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu